Usi de garaj sectionale

Usi de garaj OPTIMA

Usa de garaj OPTIMA este solutia cea mai potrivita din punct de vedere al beneficiului pentru pretul platit. Este o usa bine izolata termic, pretabila unei utilizari ridicate, fiabila in timp si cu o varietate mare de culori pentru a raspunde oricarei exigente de design.

Prezentare video usa de garaj OPTIMA

Textura fetei exterioare a panourilor de usa de garaj poate fi neteda sau tip scoarta de copac. Culorile disponibile sunt alb, maro, stejar auriu, mahon, wenge si nuc iar la cerere pot fi vopsite in orice alta culoare din gama RAL.

Modelul panourilor poate fi tip “linii” sau “casetat”

Termoizolatia unei usi de garaj sectionale OPTIMA este ridicata datorita panourilor tip sandvis umplute cu spuma poliuretanica precum si chederelor de etansare. Coeficientul de transfer termic pentru o usa instalata este de 0,9 W/mp*K (prin comparatie, coeficientul de transfer al unui perete de caramida fara termosistem suplimentar este de 0,8W/mp*K).

Rezitenta la coroziune a panourile este garantata de procedeul de pretratare si vopsire a tablei de otel groase de 0,5 mm.

Intregul sistemul de culisare al unei usi de garaj sectioanle OPTIMA este proiectat pentru o utilizare intensa si indelungata. Arcurile de torsiune pentru contrabalansarea greutatii sunt din otel galvanizat si sunt proiectate pentru un numar de 25000 de cicluri de functionare (o utilizare redusa de tip casnic presupune o medie de 1000 de actionari pe an, ceea ce inseamna o durata de viata a produsului de pana la 25 de ani).

 

Sinele de culisare si stalpii de sustinere precum si balamalele sunt deasemenea din tabla de otel galvanizata avand grosimea de 1,5 mm, respectiv 2 mm. Rolele de culisare, cele mai solicitate de uzura, sunt din otel inoxidabil iar pentru o functionare silentioasa au rulmenti iar mantaua este din nylon rezistent.

 

Pentru siguranta in utilizare, usa de garaj OPTIMA are in standard panouri cu forma speciala impotriva prinderii degetelor si sistem de blocare impotriva caderii usii in cazul ruperii arcurilor.

Daca usa de garaj este actionata electric automatizarea asigura oprirea in cazul intalnirii obstacolelor si optional se poate instala bariera de fotocelule in infrarosu.

Actionarea manuala se face ajutorul manerului incastrat iar blocarea cu yala cu cheie.

Actionarea automata se face cel mai uzual cu telecomanda dar in functie de necesitati pot fi utilizate alte sisteme cum ar fi cartelele de acces. Actionarea electrica recomandata pentru usi de garaj Optima este Sprint Evolutiona, marca SOMMER (pentru date suplientare despre acest model de automatizare sau despre alte produse Sommer intra aici)

 

Optional in usa de garaj pot fi incastrate ferestre cu rama din PVC negru si geam dublu din plexiglas, panouri vitrate cu rama din aluminiu si geam dublu din plexiglas sau usa pietonala incastrata.

Etichete: ,

13 Comentarii to “Usi de garaj OPTIMA”

 1. VELEA ELENA Says:

  usa sectionala cu sau fara actionare electrica

  L = 3500
  H = 3500

  Cu respect
  Elena Velea

 2. sandu Says:

  rog comunicati un pret pentru 1 usa garaj basculanta, actionata electric deci evit usile sectionale, cu usa pietonala
  latime 3000 mm si inaltime 2100 mm
  . mai doresc ceva optionale dar intai doresc un pret.

 3. adi Says:

  2 usi sectionale manuale h=3000 l=2700 si h=3000 l=2500 cu sau fara montaj

 4. Marius Says:

  Va rog comunicati un pret ptr doua usi de garaj sectionale (panouri liniare) una din ele cu usa pietonala inclusa.
  Dimensiuni L= 2700mm H= 2800mm
  Multumesc.

 5. cazacu valerian Says:

  buna zioa.as dori pretul pentru o usa de garaj optima cu panouri liniare sandvis` umplute cu spuma dimensiunea ete de 2800×2800.telefon FARA DATE PERSONALE

 6. emil Says:

  doresc pret la o usa de garaj unde golul lasat din constructie e de 2800 / 2700h … am inteles ca usa ar trebui sa fie un pic mai mare pt a se putea instala pe perete in interior

 7. Admin Says:

  @emil
  instalarea usii de garaj se face intr-adevar la fata interioara a golului iar sistemul de culisare „depaseste” golul de usa (valori acoperitoare: 150mm stanga-dreapta si 300mm in partea superioara; pentru cote exacte este recomandat vizita unui specialist)

 8. Mihai Gustiuc Says:

  Buna ziua,
  Doresc variante pentru o usa de garaj rezidentiala de L 7.5-8 m.
  Aveti solutii?

 9. Admin Says:

  Bună ziua,
  Este posibil să furnizăm și aceste deschideri de 7,5-8,0 m. Condițiile de instalare sunt specifice ușilor de tip industrial și de aceea este important să verificăm la locație și spațiul interior de montaj.

 10. FILIP GABRIEL Says:

  AS DORI UN PRET PTR. 2 USI SECTIONATE(PANOURI LINIARE) CULOARE NUC

  L=3000mm H=2500MM

 11. Bulau Alin Says:

  Buna ziua,

  Sunt interesat de un panou de usa sectionala 2700X500X40 pe culoare maro. cu ferestre mici. Multumesc!

 12. Admin Says:

  Bună ziua,

  Pentru cereri de oferta vă rog să folosiți formularul de contact.

  Mulțumesc!

 13. Constantin Says:

  Pret ,Usa garaj 3500×2100 actionata manual si prin telecomanda
  Multumesc anticipat.

SOLICITA INFORMATII (pentru calculatii de pret va rugam sa folositi formularul de CONTACT)

Categorie: Usi de garaj