Usi de garaj sectionale

De ce este recomandat un contract de service pentru usi industriale?

Sunt doua motive principale pentru care usile industriale trebuie sa functioneze corespunzator:
1. Siguranta in explotare.

Usile industriale sunt obiecte de dimensiuni mari cu greutate considerabila (pana la 200-300kg) a caror utilizare trebuie facuta in conditii de siguranta asa cum se intampla cu orice alt utilaj dintr-o hala de productie.

2. Desfasurarea activitatii curente.

Indiferent de activitatea desfasurata intr-o cladire industriala o blocare a cailor de acces este costisitoare prin intreruperea activitatilor curente iar costurile datorate acestor intreruperi pot depasi cu mult sumele cheltuite cu mentenanta usilor industriale.

In functie de frecventa de utilizare a usilor industriale si de importanta activitatii desfasurate se recomanda diferite tipuri de abonamente de asistenta service. Spre exemplu:

1. Activitate redusa  –  se recomanda un abonament fara revizii incluse la care intreventiile se fac la cerere, ori de cate ori este necesar. Astfel costurile sunt minime iar atunci cand este necesar se intervine cu promptitudine. Se recomanda totusi solicitarea unei verificari periodice la minim 2 ani chiar daca usa industriala a fucntionat corespunzator.

2. Activitate normala – cel putin o revizie anuala este necesara atunci cand se doreste evitarea eventualelor blocari in fucntionare a usilor industriale. Desi apare un cost periodic este posibil ca prin verificarea si inlocuirea pieselor uzate sa fie evitate defectiuni ulterioare mai paguboase.

3. Actrivitate intensa – numarul reviziilor anuale poate fi de doua sau chiar mai multe. In functie de destinatia utilizarii (ex unitati pompieri, aeroport, spitale) se poate solicita si interventia service de urgenta. Costul mai ridicat al unui astfel de abonamnt de mentenanta trebuie sa reflecte importanta activitatii desfasurate.

Etichete: , , ,

SOLICITA INFORMATII (pentru calculatii de pret va rugam sa folositi formularul de CONTACT)

Categorie: Mentenanta