Usi de garaj sectionale

Service si mentenanta

O usa de garaj, o usa industriala sau un sistem de automatizare sunt obiecte de dimensiuni mari si greutati considerabile pe care utilizatorii le folosesc in medie de cel putin doua ori pe zi, in situatia constructiilor rezidentiale, si de pana la 40-50 de ori pentru cele din domeniu industrial. Functionarea defectuoasa a acestor produse va pune in pericol, mai mult sau mai putin, sanatatea celor care le folosesc. Reparatia, ori de cate ori este necesara, si mentenanta preventiva a acestora sunt imperios necesare.

Functionarea corespunzatoare a usilor industriale este foarte importanta si pentru rentabilitatea activitatii desfasurate. Spre exemplu, blocarea cailor de acces intr-o unitate de productie sau depozit logistic poate provoca pierderi considerabil mai mari decat costurile necesare unei intretineri corespunzatoare pentru usile industriale.

Noi oferim si promovam incheierea unor contracte de mentenanta atat pentru usi de garaj si usi industriale cat si pentru alte inchideri in constructii (usi rapide, usi antifoc si metalice, automatizari, rampe de egalizare si burdufuri izotermice). Oferta pe care o propunem este flexibila din punct de vedere al costurilor si poate fi adaptata atat unei exploatari industriale intense cat si unor activitati mai restranse.

Avantajele pe care le aducem in oferta noastra de service si mentenanta sunt:

Profesionalism – personal calificat, specializat si cu multa experienta practica.

Promptitudine – 7 zile din 7, 365 de zile pe an si echipe numeroase ce pot interveni in scurt timp.

Zona de acoperire – echipele noastre pot raspunde cu maxima promptitudine in zona Bucuresti-Ilfov dar si in restul Romaniei prin punctele zonale

Executie rapida – datorita stocului permanent de piese de schimb putem inlocui rapid componente similare sau compatibile (in functie de marca produselor)

Garantie – 2 ani pentru produsele inlocuite si manopera

Datorita experientei acumulate precum si a stocurilor permanente de componente oferim solutii de service si mentenanta si pentru alte marci de produse, livrate sau monatate de concurenta.

Etichete: ,

3 Comentarii to “Service si mentenanta”

 1. andrei florea Says:

  Buna ziua,

  Detinem o poarta automata model Maramtec defecta. Locatia este ……, Romania. Doresc sa stiu daca va ocupati de astfel de porti si daca se poate sa veniti sa face-ti o constatare si sa ne face-ti o oferta de pret.

  Va multumesc.

 2. Ciprian Caba Says:

  Buna ziua,

  Suntem o asociatie de locatari al un bloc care are un garaj subteran cu o usa automata de acces de tip rulou. Usa automata arata ca in pozele atasate acestui email.

  Ne-ar interesa un contract de service anual care sa presupuna mentenanta si interventie in caz de nevoie.

  De asemenea momentan usa are o problema, si anume e rupta (sau desprinsa) una dintre sufele care ridica usa. Puteti sa ne faceti o oferta si pt aceasta reparatie.

  Multumesc,
  – Ciprian Caba
  0740 fără date personale

 3. Admin Says:

  Bună ziua,

  Am retrimis solicitarea dvs către colegii de la departamentul de mentenanță și urmează să vă contacteze.

SOLICITA INFORMATII (pentru calculatii de pret va rugam sa folositi formularul de CONTACT)

Categorie: Servicii