Usi de garaj sectionale

Tutorial de montaj uşi de garaj BeneFit

Usa de garaj este cel mai mare obiect mobil care intra in componenta unei case. Dealtfel, e impropriu spus obiect, e mai degraba un ansamblu in a carei componenta intra usa propriu-zisa, formata din panouri, sistemul de culisare, arcurile care echilibreaza usa, balamale, cabluri, role, sistemele de siguranta, eventual motorul, usa pietonala etc.

De modul in care sunt asamblate aceste componente si conectate la structura garajului depind atat siguranta dumneavoastra, usurinta in utilizare cat si durata de viata a usii.

Unul dintre avantajele uşii de garaj BeneFit este uşurinţa instalării, după cum veţi vedea în imaginile următoare:

Etichete: , , , ,

2 Comentarii to “Tutorial de montaj uşi de garaj BeneFit”

 1. Daniel Says:

  Montarea asta intr-o singura ora mi se pare o utopie, pentru ca la garajele din romania dai de pereti strambi, beton care se sfarma cand dai gauri, mai nimeresti in fier, etc.

  Pe cand un filmulet si cu montarea automatizarii?

 2. Cristi Says:

  O remarca buna.
  Usa poate fi intr-adevar montata intr-o ora dar cu doua conditii: cel care monteaza sa fie experimentat iar garajul sa fie pregatit corespunzator.
  Pregatirea necorespunzatoare a garajului (pereti nefinisati, fara sapa finita turnata, plafon placat cu rigips etc), montajul atipic (fara stalpi laterali sau grinda superioara) sau lipsa spatiului de lucru in interiorul garajului pot dubla sua chiar tripla timpul necesar de montaj.

SOLICITA INFORMATII (pentru calculatii de pret va rugam sa folositi formularul de CONTACT)

Categorie: Instalare