Usi de garaj sectionale

Ce pret are o usa de garaj?

Din experienta de vanzari, aceasta este, de cele mai multe ori, prima intrebare pe care un vanzator de usi de garaj o primeste.

Pe de o parte, acest lucru demonstreaza ca, in linii mari, nu este cunoscuta valoare de principiu a acestui produs si, cum era de asteptat, pretul primit depaseste asteptarile cumparatorului. Pe de alta parte, in practica, usa de garaj se instaleaza cel mai bine dupa finisarea garajului – cu pardoseala executata, peretii finisati, tencuiala decorativa exterioara deasemenea finisata – ceea ce inseamnna ca usa de garaj este printre ultimele lucrariri executate la o constructie. Iar cum in majoritatea covarsitoare a cazurilor bugetul de constructie este depasit iata cum se explica faptul ca usa de garaj devine o investitie incomoda.

Totusi, ce pret are o usa de garaj si ce se plateste de fapt? In functie de ce caracteristici ale usilor de garaj varieaza acest pret? Cum alegem usa de garaj cu un pret mai bun?

Pentru aceaste probleme luam in calcul trei tipuri de usi de garaj: usa rabatabila (simpla, neizolata), usa de garaj sectioanala (din panouri termoizolante din otel) si usa tip rulou (din lamele termoizolante din aluminiu)

Usa de garaj rabatabila are cel mai mic pret „pe metru patrat” pentru ca este fabricata dintr-o singura foaie de tabla, neizolata si ondulata pentru ai conferi rigiditate. Este o alegere foarte buna atata timp cat nu aveti nevoie de pastrarea unei anumite temperaturi in interiorul garajului (garaj neincalzit si construit separat de corpul casei) si ati proiectat garajul de la inceput pentru o dimensiune standard (acest tip de usa de garaj nu poate fi adaptat ci are doar un numar limitat de dimesiuni standard). Pretul minim il veti obtine pentru varianta de actionare manuala iar pentru cea automata se adauga costul motorului. Aceasta model de usa ar mai avea un potential avantaj pentru pasionatii dar si priceputii de bricolaj, in sensul ca, dintre toate tipurile de usi de garaj, este singura care poate fi montata chiar de catre utilizator.

Usa de garaj tip rulou are cel mai mare pret „pe metru patrat” in primul rand pentru ca este fabricata integral din aluminiu si pentru ca poate fi folosita doar in sistemul de actionare electric, deci va include intotdeauna si pretul motorului. Solutia tehnica din lamele din aluminiu are insa si urmatoarele avantaje: este usoara, ceea ce permite strangerea in caseta superioara fara a fi necesare alte sisteme de contrabalansare a greutatii, si este rezistenta la intemperii, aluminiul fiind un material mai rezistent in timp decat otelul. Astfel, usa de garaj tip rulou poate fi instalata in conditii in care montajul altui model nu este practic posibil: la interiorul garajelor unde nu exista spatiu liber pe plafon, la fata exterioara a garajului daca in interior spatiul este insuficient, la poarta de acces in curte fara a fi necesar alt sistem de acoperire.

Usa de garaj sectionala are cel mai corect pret „pe metru patrat” iar acest lucru este dovedit si de faptul ca este cel mai vandut tip de usa de garaj. Are cea mai buna termoizolatie, poate fi adaptata oricarei dimensiuni de gol de garaj si poate fi actionata usor in varaianta de actionare manuala. Deci, daca aveti un garaj integrat in casa sau incalzit este cea mai buna alegere din punct de vedere al investitiei initiale si, in plus, este cel mai fiabil tip de usa de garaj avand durata indelungata de utilizare si costuri mici de intretinere. Un alt avantaj este faptul ca actionarea electrica dar si alte accesorii pot fi instalate pe acest tip de usa de garaj si ulterior montarii ceea ce poate reduce la minim investitia initiala.

Pentru ca tot am vorbit de „pret pe metru patrat” tin sa spun ca este o exprimare simpla dar foarte relativa pentru ca acest pret poate varia semnificativ in functie de dotarile suplimentare pe care le primeste usa respectiva: culoare, tip actionare electrica, dimensiune, conditii de montaj.

Etichete:

32 Comentarii to “Ce pret are o usa de garaj?”

 1. Faragau Catalin Says:

  Cat costa o usa de garaj rezidential, sectionata, cu dungi liniare, alba, dimensiuni lungime 3000 mm inaltime 2370 mm (dimensiune gol fara tencuiala), restul dimensiunilor (distante laterale si tavan de la gol suficiente, >200mm). LOcatia de instalare este Satu Mare. Usa va fi automata. ma intereseaza si un sistem de inchidere pentru securitate. Garajul are comunicare interioara cu restul casei. Pe tavan nu exista obstacole.

 2. madalin Says:

  buna ziua as vrea sa stiu un pret pentru o usa de garaj rabatabila dar cu aceste dimensiuni:4m pe4m multumesc ast rasp!

 3. Admin Says:

  Bună ziua,
  Dacă vă referiți la o ușă dintr-o singură bucată (foaie de tablă), acest tip de ușă de garaj nu se pretează la aceste dimensiuni fiind prea mari. Ușa secțională din panouri este însă o soluție potrivită.

 4. Ichim Silviu Says:

  Usa rabatabila neizolata din tabla fara automatizare cote 2500×2000

 5. liviu Says:

  cat costa usa de garaj rabatabila fara automatizare cote 2800/2250 daca se poate cu usa mica incorporata

 6. Lucian Says:

  Buna ziua as fii interesat la 4 usi garaj automate,Dimensiuni 240-210 eu as dori un pret total Adica Transport si Montaj,Aici in Germania,va Multumesc.Lucian Numarul Meu de Telefon este 0049….. localitatea in Germania este Sigmaringen.

 7. Catalin Says:

  Buna ziua doresc un calcul de preț pentru doua uși de garaj secționare una dinte ele cu USA de acces ancastrata dimensiunile sunt următoarele .H2380L2750l300

 8. constanti Says:

  rog oferta pentru dimensiunile 2750 latime si 2000 inaltime, manuala.

 9. veronica Says:

  pretul unei usi automate pt. garaj ,,,4m /4m

 10. ionut stancu Says:

  Salut vreau si eu un pret pentru o use de garaj electrica din panouri senvich
  dimensiunea 2000mm (h) x 2560mm ( l ) cu montaj

 11. stefan Says:

  asi dori o oferta de pret la 2 usi garaj 3000 pe 3000 cu geam inclus

 12. Admin Says:

  Bună ziua,

  Pentru calculații de preț vă rugăm să folosiți formularul de contact sau calculatorul de preț

 13. cristina Says:

  Buna ziua,doresc un calcul pentru o usa garaj sectionare cu dimensiunea: l 3m x h 2m, cu usa mica incastrata :80×180,multumesc astept raspuns cat mai recent.

 14. Ion Says:

  Buna ziua,doresc un calcul pentru o poarta garaj cu dimensiunea:Latimea3m x inaltimea 2metri 80 cm cu deskiderea pe pod,multumesc astep rasun cit mai recent.

 15. Catalin Says:

  Buna ziua,

  Ce pret ar avea o usa de L = 2500 H= 2300, alba, sectionata, cu motor , transport si montaj la cheie ?
  Locatie in Breaza, Prahova

  Cu stima,

 16. dorin Says:

  Buna doresc un calcul pentru o usa garaj.L.3000X H2000 Sectionala

 17. ilie Says:

  dimensiuni 4000-2500 cu montaj SIBIU

 18. Admin Says:

  Pentru calculații de preț puteți utiliza calculatorul de preț sau formularul de contact.

 19. ilie Says:

  4000-2500

 20. Pap Says:

  Va rog un preț pentru o ușă de garaj de 4200×2000 automată ,mulțumesc

 21. Sanbu Says:

  Bună ziua, aș dori să aflu cât mă costa o ușă de garaj sectionabila cu telecomanda pe maron, cu ușă pedonale, H285 /L275 aștept un răspuns Vă mulțumesc

 22. Sandu Says:

  Aș vrea să știu cât mă costa o ușă de garaj sectionabila cu telecomanda pe maron cu ușă pedonale? Aștept un răspuns Vă mulțumesc

 23. S.Ionescu Says:

  Usa de garaj rabatabila 2065×2000 LxH

 24. MANTU ANCUTA Says:

  Va rog frumos cat ar costa o usa garaj (3000/2000) sectionala cu telecomanda pe maro cu usa pietonala. Multumesc.

 25. NEAGU IULIAN Says:

  Ma intereseaza 3 usi sectionate cu actionare manuala cu dimensiunile h /3500 x4000 pt o spalatorie auto in bucuresti secor 4

 26. Chira Nicolae Says:

  Doresc o oferta de pret pt. o usa de garaj la o casa: culoare alba; actionare electrica cu telecomanda; dimensiune gol 5700×2200

 27. Liviu Says:

  Buna ziua ma intereseaza o usa garaj batanta actionata manual,deci cu maner dimensiuni loc gol 1900x2520mm.astept un e-mail de la dvs.cu respect

 28. Mailatiosif Says:

  4050 lungimea
  2225 înălțimea

 29. Admin Says:

  Bună ziua,

  Pentru calculații de preț vă rugăm să folosiți formularul de contact sau calculatorul de preț

 30. Frîncu Florin Says:

  Deschidere 5 metri,inalțime 2metri minim-2,20maxim.Ce preț aveți cu ușă de acces incorporată si fără ușă de acces.Culoare albă…caut cel mai bun preț….o zi bună!

 31. Adriana Says:

  Buna ziua, As dori o oferta de pret pentru Usa de garaj, destinatie rezidentiala, latime 2500, inaltime2100, culoare maro, actionare manuala, cu montaj separat si inclus. Multumesc

 32. Laura Says:

  Buna! Ma intereseaza o ușă de garaj glisanta,lățime 3,20 m si înălțime 4 m. Fără montare si fara telecomandă. Nr meu este 0049015166793717. Va multumesc!

SOLICITA INFORMATII (pentru calculatii de pret va rugam sa folositi formularul de CONTACT)

Categorie: Diverse