Usi de garaj sectionale

Tipurile sistemelor de culisare pentru usile de garaj sectionale

Funcţionarea uşilor de garaj secţionale presupune existenţa unui sistem de culisare a panourilor din care este formată “foaia” de uşa. Acest sistem este reprezentat de şinele de culisare, balamalele cu role care circulă pe acestea şi ansamblul de contrabalansare a greutăţii bazat pe arcuri din oţel.

Sistemele de culisare, pentru a răspunde diferitelor necesitaţi tehnice legate de spaţiul garajului sau unor necesităţi de utilizare, pot avea configurări variate din punct de vedere al formei şinelor de culisare şi ansamblului de arcuri.

Sistem de culisare cu ridicare standard,  orizontală.

Panourile se ridică sub plafon, paralel cu acesta. Ansamblul de arcuri pentru contrabalansarea greutăţii poate fi poziţionat în faţă, deasupra şinelor de culisare, sau în spate, în situaţia garajelor cu înălţime insuficienta. Costul uşilor de garaj secţionale cu acest sistem este minim.

Sistem de culisare cu ridicare verticală.

Sistem de ridicare pe verticala

Variantă constructivă ideală pentru spaţii înalte, cum ar fi depozitele sau halele industriale. Datorită ridicării în plan complet vertical acest sistem permite păstrarea liberă a spaţiului din interiorul construcţiei.

Sistem de culisare cu ridicare parţiala pe verticală.

Sistem de ridicare partiala pe verticala

În situaţiile în care se doreşte păstrarea spaţiul interior liber dar înălţimea constructiva a clădirii nu permite ridicarea uşii secţionale în totalitate pe verticală există soluţia ridicării parţiale pe verticală şi apoi paralel cu plafonul.

Sistem de culisare în panta acoperişului.

Sistem de ridicare in panta acoperisului

Destul de frecvent plafonul construcţiilor industriale este înclinat. Cu acelaşi scop de a păstra cât mai mult spaţiu interior liber sistemul de şine de  culisare poate fi proiectat să urmeze panta acoperişului.

Etichete: ,

6 Comentarii to “Tipurile sistemelor de culisare pentru usile de garaj sectionale”

 1. lungu dorel Says:

  buna ziua va rog mult ma intereseaza sa cumpar de la dv sistemele de culisare pentru confectionarea unei usi pentru o hala cu dimensiunile de i=4350*H=3250 si daca aveti si toate accesoriile de care este nevoie,si pretul va rog. multumesc frumos

 2. Admin Says:

  avem in stoc orice componenta a usilor de garaj si industriale.
  pentru solicitari de pret va rog sa folositi formularul de contact

 3. PARASCAN SILVIA Says:

  Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti oferta d-stra de pret pentru doua usi sectionale , glisante pe verticala cu dimensinea de 4×4,20 m din care una are usa pietonala, necesare construirii unei hale de productie mic miobilier.Montajul usi se va face pe pereti realizati din panouri termoizolante cu poliuretan tip ISOBAU in grosime de 10cm culoare RAL 3005.
  Dorim ca oferta d-stra sa cuprinda pretul usi si pretul de montaj .

  Va multumesc,
  Silvia Parascan

 4. varzaru daniel Says:

  Buna ziua! Ma intereseaza pretul unei usi sectionale cu sistem de culisare cu ridicare partiala pe verticala pentru un gol de L 3000 si H 2800.Multumesc.

 5. coby Says:

  Buna ziua ma intereseaza un sistem de culisare pe verticala cu actionare manuala a unei porti de exterior , multumesc

 6. maftei Says:

  Buna ziua! Ma intereseaza pretul unei usi sectionale cu sistem de culisare cu ridicare partiala pe verticala pentru un gol de L 2500 si H 2000.Multumesc.

SOLICITA INFORMATII (pentru calculatii de pret va rugam sa folositi formularul de CONTACT)

Categorie: Cum aleg usa de garaj